Is-suġġerimenti se jintwerew wara li tibda tikteb fil-kaxxa tat-tiftix. Uża l-buttuni tal-vleġġa 'l fuq u tal-vleġġa 'l isfel biex tiċċekkja. Uża l-buttuna enter biex tagħżel. Jekk l-għażla tiegħek tkun frażi, dik il-frażi se tiġi mfittxija. Jekk is-suġġeriment ikun link, il-brawżer se jiftaħ dik il-paġna.
Istruzzjonijiet

Kif torbot il-kontijiet ta' Facebook u Google ma' Airbnb

Depending on your privacy settings, connecting your Facebook or Google account to Airbnb allows you to see how you're connected to others on those accounts, either directly or through mutual friends. Your social accounts will also highlight your Airbnb activity, which may include your username, profile photo, and recent locations you visited, to your friends on your social accounts who are also on Airbnb.

Kif torbot il-kontijiet ta' Facebook u ta' Google tiegħek

  1. Iftaħ Kont
  2. Ikklikkja fuq Dħul u sigurtà
  3. Mur fuq Kontijiet soċjali, agħżel Qabbad ħdejn kull kont u imxi mal-istruzzjonijiet

Biex tneħħi r-rabta, imxi mal-passi u agħżel Aqta' ħdejn kull kont li tixtieq tneħħi.

After disconnection

When you turn a Facebook or Google account off, your Airbnb account remains connected to that account. However, your Airbnb activity won't be shared with that account’s friends on Airbnb.

Your public Airbnb activity, such as wishlists you've created or reviews you've written, will still be shown to other people on Airbnb.

If you've enabled a Facebook or Google account but don't see any connections, it might be that your friends from that account aren't active yet on Airbnb. 

Dal-artiklu kienlek ta' għajnuna?

Artikli relatati

Ikseb l-għajnuna bil-bookings, bil-kont tiegħek u b'affarijiet oħra.
Idħol jew irreġistra